gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Huibrechts-Lille: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Sint-Huibrechts-Lille: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Sint-Huibrechts-Lille? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Sint-Huibrechts-Lille. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Huibrechts-Lille geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Huibrechts-Lille een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen in de buurt van Sint-Huibrechts-Lille helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Huibrechts-Lille: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Huibrechts-Lille. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurkenners je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Huibrechts-Lille het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt