gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Sint-Jacobs-Kapelle, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Sint-Jacobs-Kapelle: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Sint-Jacobs-Kapelle? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Sint-Jacobs-Kapelle. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle helpen onze vakkenners je graag verder.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Jacobs-Kapelse woonst is anders. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Sint-Jacobs-Kapelle terecht. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? De specialisten van Diaz in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde vakkenners. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Jacobs-Kapelse woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en grondig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Sint-Jacobs-Kapelse huis tot zijn recht.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Sint-Jacobs-Kapelle: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Jacobs-Kapelle. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmensen. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Jacobs-Kapelle het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt