gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Jan-In-Eremo: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Sint-Jan-In-Eremo: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Sint-Jan-In-Eremo? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je huis in Sint-Jan-In-Eremo. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Jan-In-Eremo geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. transparante rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Jan-In-Eremo een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Sint-Jan-In-Eremo weten waar je nood aan hebt.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Jan-In-Eremo: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Jan-In-Eremo. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Sint-Jan-In-Eremo. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt