gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Sint-Job-In-'T-Goor: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Sint-Job-In-'T-Goor: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Sint-Job-In-'T-Goor? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Sint-Job-In-'T-Goor. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Sint-Job-In-'T-Goor.

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee bedoelen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Verschillende stofsoorten

De verschillende ruimtes in je woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Job-In-'T-Goor een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De vakmensen in de buurt van Sint-Job-In-'T-Goor helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Job-In-'T-Goor: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Job-In-'T-Goor. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Sint-Job-In-'T-Goor. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt