gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Joris: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Sint-Joris: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Sint-Joris? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je huis in Sint-Joris. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Joris helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van verfijnde kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Joris een uitgebreid assortiment van stoffen aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Nog twijfels over wat voor jou de beste keuze is? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Joris helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie. transparante rolgordijnen living

Automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Veilig, gemakkelijk én snel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gedreven interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Joris: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Joris. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakmensen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Joris. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt