gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Joris-Weert voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Joris-Weert: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Sint-Joris-Weert? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Sint-Joris-Weert. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Joris-Weert zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat precies betekent? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg gemaakt door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Soorten stoffen

De verschillende ruimtes in je woning hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Joris-Weert een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakkenners in de buurt van Sint-Joris-Weert helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect ingezet worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Joris-Weert: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Joris-Weert. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurspecialisten. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Sint-Joris-Weert écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt