gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Joris-Winge

Rolgordijnen van Diaz Sint-Joris-Winge: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Joris-Winge? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Sint-Joris-Winge. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Sint-Joris-Winge.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Joris-Wingse woonst een eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Kies voor optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij werken met verschillende prijstakken. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vervaardigd door gedreven interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Joris-Wingse woonst. transparante rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Joris-Wingse huis heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Joris-Winge een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Joris-Winge weten wat je nodig hebt.

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Joris-Winge: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Joris-Winge. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmensen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Joris-Winge het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt