gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Lambrechts-Herk? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Sint-Lambrechts-Herk: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Sint-Lambrechts-Herk? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakkenners in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Lambrechts-Herkse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen in Sint-Lambrechts-Herk handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.
roze rolgordijnen bureau

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Lambrechts-Herkse huis heeft zijn eigen indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Lambrechts-Herk een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal voor een lichtdoorlatende variant, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze Diaz-experten in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse gelijk: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Sint-Lambrechts-Herkse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lambrechts-Herk: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Lambrechts-Herk. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Lambrechts-Herk. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt