gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Laureins-Berchem voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Sint-Laureins-Berchem: gezelligheid en functionaliteit in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Laureins-Berchem? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je huis in Sint-Laureins-Berchem vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Sint-Laureins-Berchem geven je maar al te graag keuze-advies!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Ons ruime stoffengamma laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gedreven interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig. transparante rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Sint-Laureins-Berchem terecht. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Sint-Laureins-Berchem weten wat je nodig hebt.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Laureins-Berchem: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Laureins-Berchem. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Laureins-Berchem het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt