gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Lenaarts passen bij elke ruimte

Rolgordijnen van Diaz Sint-Lenaarts: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in Sint-Lenaarts? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste producten? De rolgordijnen! Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Lenaarts geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Lenaartse woning een eigen specifieke functie.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Sint-Lenaarts handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.
transparante rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je Sint-Lenaartse woonst is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Lenaarts een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om een verduisterend rolgordijn, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor een lichtdoorlatende stof. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De Diaz-experten in de buurt van Sint-Lenaarts weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch houden we binnen elk budget gelijk doel voor ogen: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Sint-Lenaartse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Lenaarts: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Lenaarts. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze interieurspecialisten je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Sint-Lenaarts écht toe doet. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt