gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Sint-Margriete-Houtem Kortenaken: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woning in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Sint-Margriete-Houtem Kortenaken.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Margriete-Houtem Kortenaken een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Margriete-Houtem Kortenaken weten wat je nodig hebt.

Kies voor optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit leveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat nu precies wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Margriete-Houtem Kortenaken: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Sint-Margriete-Houtem Kortenaken. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt