gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Maria-Oudenhove? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Sint-Maria-Oudenhove: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je huis in Sint-Maria-Oudenhove? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Maria-Oudenhoofse woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Sint-Maria-Oudenhove een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Sint-Maria-Oudenhove liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Sint-Maria-Oudenhoofse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Sint-Maria-Oudenhoofse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Maria-Oudenhove. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Sint-Maria-Oudenhove écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt