gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Maria-Oudenhove Brakel voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Sint-Maria-Oudenhove Brakel: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Sint-Maria-Oudenhove Brakel? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat verbaast ons niet. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Sint-Maria-Oudenhove Brakel. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove Brakel helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel kwaliteitsproducten af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij werken met verschillende prijscategorieën. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz levert enkel hoogstaande kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je woning is anders ingedeeld. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Sint-Maria-Oudenhove Brakel een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove Brakel weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Maria-Oudenhove Brakel: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Maria-Oudenhove Brakel. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Sint-Maria-Oudenhove Brakel. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt