gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Leerne passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Leerne: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woning in Sint-Martens-Leerne? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Bij het inkleden van je huis in Sint-Martens-Leerne vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze experten in de buurt van Sint-Martens-Leerne zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woning is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Martens-Leerne een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze experten in de buurt van Sint-Martens-Leerne weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Daar kunnen we inkomen. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product laten we dan ook maken door gedreven vakmannen. Met onze rolgordijnen kan je jarenlang genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Leerne: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Leerne. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakmannen je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw huis in Sint-Martens-Leerne. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt