gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De finishing touch van elke ruimte: rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik

Diaz rolgordijnen in Sint-Martens-Lennik: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Sint-Martens-Lennik? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je woning in Sint-Martens-Lennik. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Sint-Martens-Lennik geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Op Belgische bodem geproduceerd

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij werken volgens verschillende prijsklassen. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je Sint-Martens-Lennikse woonst.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Daar hebben we begrip voor. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. transparante rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Sint-Martens-Lennikse huis heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Sint-Martens-Lennik een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Sint-Martens-Lennik weten wat je nodig hebt.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lennikse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lennik: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Sint-Martens-Lennik. Een rolgordijn valt immers niet zomaar uit te kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmannen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Sint-Martens-Lennik het verschil maakt. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt