gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen is Sint-Martens-Lierde? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Sint-Martens-Lierde: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Sint-Martens-Lierde? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Sint-Martens-Lierde. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lierde zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit opleveren. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw Sint-Martens-Lierdse woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Sint-Martens-Lierdse huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Sint-Martens-Lierde een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Da's handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? Onze vakmensen in de buurt van Sint-Martens-Lierde weten wat je nodig hebt. elektrische rolgordijnen living

Kies voor ultiem comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product gemaakt wordt door gedreven interieurkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Sint-Martens-Lierdse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Sint-Martens-Lierde: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Sint-Martens-Lierde. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Sint-Martens-Lierde het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt