gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Spiere-Helkijn voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Spiere-Helkijn: gezelligheid en functionaliteit in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Spiere-Helkijn? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Bij het inkleden van je huis in Spiere-Helkijn vormen ze de finishing touch! Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze specialisten in de buurt van Spiere-Helkijn geven je maar al te graag keuze-advies!

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom produceren we onze producten in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je Spiere-Helkijnse huis heeft een andere indeling. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Spiere-Helkijn een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze experten in de buurt van Spiere-Helkijn weten waar je nood aan hebt.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Spiere-Helkijnse huis een eigen specifieke functie. elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je Spiere-Helkijnse woonst.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Spiere-Helkijn: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Spiere-Helkijn. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Spiere-Helkijn écht toe doet. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt