gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Steenhuffel voor elke ruimte en elk budget

Diaz rolgordijnen in Steenhuffel: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Steenhuffel? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Steenhuffel. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Steenhuffel geven je maar al te graag keuze-advies!

Automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Steenhuffel een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Steenhuffel helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw huis een eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Steenhuffel: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Steenhuffel. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurkenners. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Steenhuffel. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt