gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Steenhuize-Wijnhuize: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Steenhuize-Wijnhuize? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Steenhuize-Wijnhuize. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Ons ruime stoffenassortiment laat je toe te spelen met de verschillende opties. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woning z’n eigen specifieke functie. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook gemaakt door gedreven vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Steenhuize-Wijnhuize een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze specialisten in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize weten waar je nood aan hebt. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwgezet kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat begrijpen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Veilig, gemakkelijk én snel.

Onze verdeler in de buurt van Steenhuize-Wijnhuize: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Steenhuize-Wijnhuize. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurkenners je graag verder. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Steenhuize-Wijnhuize het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt