gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Tongerlo Bree: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Tongerlo Bree: gezelligheid en functionaliteit in één

Rolgordijnen kopen in Tongerlo Bree? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Tongerlo Bree. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze experten in de buurt van Tongerlo Bree.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn wordt vaak enkel gekoppeld aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw woonst z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Daar kunnen we inkomen. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woning heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Tongerlo Bree een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Tongerlo Bree helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Voor elk product dat we afleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij hebben verschillende prijscategorieën in de aanbieding. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door gedreven vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor sfeer en gezelligheid in je woonst.

Onze verdeler in de buurt van Tongerlo Bree: expert in rolgordijnen

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Tongerlo Bree. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat er in jouw woonst in Tongerlo Bree écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt