gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Vaalbeek: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Vaalbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Vaalbeek? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woning in Vaalbeek. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Vaalbeek helpen onze specialisten je graag verder.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woning een eigen specifieke functie lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons gamma bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit afleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook geproduceerd door gemotiveerde vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Vaalbeek een uitgebreid gamma van stofsoorten aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Vaalbeek helpen je graag. transparante rolgordijnen living

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar kunnen we inkomen. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Onze verdeler in de buurt van Vaalbeek: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Vaalbeek. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Vaalbeek écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt