gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Val-Meer: de investering meer dan waard

Rolgordijnen van Diaz Val-Meer: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Val-Meer? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Val-Meer. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Val-Meer je zeker verder helpen.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Ben je het beu om je rolgordijnen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze automatische bediening maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat nu precies betekent? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. roze rolgordijnen bureau

Stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Val-Meer een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Val-Meer helpen je graag.

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Val-Meer: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Val-Meer. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Val-Meer écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt