gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Vlezenbeek? Da’s een knap staaltje maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Vlezenbeek: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Vlezenbeek? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Vlezenbeek.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Vlezenbeekse woonst heeft zijn eigen functie. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Vlezenbeek een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen op maat zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen wat sneller vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Vlezenbeek helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Vlezenbeek handmatig te moeten bedienen? Da's begrijpelijk. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, veilig én gemakkelijk.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Vlezenbeekse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
elektrische rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat betekent? Wij hebben verschillende prijseenheden in de aanbieding. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding gemaakt door vakmensen. Zo zorgen onze rolgordijnen in je Vlezenbeekse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Vlezenbeek: rolgordijnenexpert

De meeste Diaz-producten zijn te verkrijgen via de webshop. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij Vlezenbeek. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Vlezenbeek écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt