gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Vlijtingen: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Vlijtingen: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Vlijtingen? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Vlijtingen. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Je stemt het gordijn trouwens volledig af op jouw voorkeuren. Er is voldoende stofkeuze en ook automatische bediening kan voorzien worden. Onze vakkenners in de buurt van Vlijtingen geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend screen! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijsklassen. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurprofessionals maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer in je woonst.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je woonst heeft een andere indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Vlijtingen een uitgebreid gamma van stoffen terugvinden. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? De vakkenners in de buurt van Vlijtingen helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Automatische bediening voor optimaal comfort

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Onze verdeler in de buurt van Vlijtingen: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Vlijtingen. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze interieurprofessionals je graag verder. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak en noden. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Vlijtingen. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt