gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Vorselaar, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Vorselaar: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Vorselaar? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Eén van onze populairste artikelen? De rolgordijnen! Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Vorselaar. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze specialisten in de buurt van Vorselaar je zeker verder helpen.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte van je Vorselaarse woonst is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Vorselaar een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen kwaliteiten. Wil je zeker zijn van de juiste keuze? Onze specialisten in de buurt van Vorselaar weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Toegewijde interieurkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Vorselaarse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer. roze rolgordijnen bureau

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. In dat geval is automatische bediening echt wat voor jou. Er is keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, veilig én gemakkelijk.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw Vorselaarse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Vorselaar: expert in rolgordijnen

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Vorselaar. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakkenners. Zij weten perfect wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Vorselaar. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt