gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Vroenhoven: geschikt voor elke ruimte van je woning

Diaz rolgordijnen in Vroenhoven: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Vroenhoven? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Vroenhoven. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor advies bij het kiezen van het perfecte rolgordijn kan je terecht bij onze vakmensen in de buurt van Vroenhoven.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij werken met verschillende prijseenheden. Ons gamma gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Kwaliteit leveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product is dan ook samengesteld door gedreven interieurkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit leveren. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. In tegenstelling tot onze concurrenten in Tsjechië of Polen, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Misschien zie jij rolgordijnen wel gewoon als puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo krijgt elk rolgordijn in jouw huis z’n eigen specifieke functie. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofkeuze

Iedere ruimte in je huis heeft een andere indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofkeuze bij onze verdeler nabij Vroenhoven terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Vroenhoven weten wat je nodig hebt.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Vroenhoven: rolgordijnenexpert

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Vroenhoven. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze interieurspecialisten. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw huis in Vroenhoven het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt