gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Watou: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Watou: functionaliteit en gezelligheid in één

Ben je van plan rolgordijnen te kopen in Watou? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da’s niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in Watou. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van Watou zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Watou een uitgebreid gamma van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen stijl. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakkenners in de buurt van Watou weten wat je nodig hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmannen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Dat snappen we. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig. roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen bieden je ook die optie, maar er is meer. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Op die manier geef je elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Watou: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Watou. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze vakkenners. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woning in Watou. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt