Diaz rolgordijnen in Westerlo voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Westerlo: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen in Westerlo? Dan kan je zeker terecht bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Westerlo. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Westerlo geven je maar al te graag keuze-advies!

Kies voor ultiem comfort met automatische bediening

Is handmatige bediening niks voor jou? Da's begrijpelijk. Onze automatische bediening maakt het je een pak makkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je Westelse huis hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je voor een uitgebreid gamma van stofsoorten bij onze verdeler nabij Westerlo terecht. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakkenners in de buurt van Westerlo helpen je graag.

Made in Belgium

Diaz staat erop dat haar producten van hoge kwaliteit zijn. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. Daardoor kunnen we de kwaliteit sneller en grondiger controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat betekent? Wij werken met verschillende prijscategorieën. Ons gamma gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. Kwaliteit opleveren blijft hoe dan ook onze prioriteit, ongeacht de prijsklasse. Elk product wordt met de nodige zorg samengesteld door toegewijde interieurspecialisten. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw Westelse woonst.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Westelse woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Westerlo: expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn beschikbaar op de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Westerlo. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze interieurprofessionals. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en smaak. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woning in Westerlo. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler zullen je met open armen verwelkomen!

Onze winkels in de buurt