gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Wichelen, da’s kwaliteit op maat

Rolgordijnen van Diaz Wichelen: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in Wichelen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Voor ons geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Wichelen. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Wichelen zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Made in Belgium

Diaz levert enkel hoge kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Da's begrijpelijk. Elektrische rolgordijnen zijn de ideale oplossing voor jou. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn is bijvoorbeeld perfect te gebruiken als zonwerend scherm! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkheden. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw Wichelse woning tot zijn recht. roze rolgordijnen bureau

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je Wichelse woonst is anders. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Wichelen een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De experten in de buurt van Wichelen helpen je graag.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies wil zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naargelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook samengesteld door gemotiveerde vakkenners. Zo zorgen onze rolgordijnen jarenlang voor gezelligheid en sfeer in je Wichelse woonst.

Onze verdeler in de buurt van Wichelen: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Wichelen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurkenners. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Wichelen écht het verschil maakt. Kom gerust langs bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt