gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Kwaliteit op maat met de Diaz rolgordijnen in Wiekevorst

Rolgordijnen van Diaz Wiekevorst: functionaliteit en gezelligheid in één

Je rolgordijnen kopen in Wiekevorst? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Bij het inkleden van je woonst vormen ze de finishing touch! Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffenassortiment en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakmensen in de buurt van Wiekevorst je zeker verder helpen.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Wiekevorstse woning is anders ingedeeld. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Wiekevorst een uitgebreid assortiment van stoffen terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen al snel vuil worden. Elk rolgordijn heeft z'n eigen stijl. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakmensen in de buurt van Wiekevorst helpen je graag.
verduisterende rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen in Wiekevorst handmatig te bedienen? Dat snappen we. Automatische bediening biedt je de oplossing. Je hebt de keuze uit elektrische of batterijgestuurde bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? We bieden producten uit verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Bepaalde stoffen en de eventuele toevoeging van elektrische aandrijving zijn onder andere factoren die de prijs beïnvloeden. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product is dan ook gemaakt door toegewijde interieurspecialisten. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Wiekevorstse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.
roze rolgordijnen bureau

Made in Belgium

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Jij bepaalt hoe je je rolgordijn gebruikt

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je inzetten om te verduisteren, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Wiekevorstse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Wiekevorst: expert in rolgordijnen

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wiekevorst. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Om de juiste keuze te garanderen, helpen onze vakmannen je graag verder. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er écht toe doet in jouw huis in Wiekevorst. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt