gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Wijchmaal: geschikt voor elke ruimte van je woning

Rolgordijnen van Diaz Wijchmaal: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Wijchmaal? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in Wijchmaal. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Wijchmaal helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Automatische bediening is de ideale oplossing voor jou. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit opleveren. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat concreet wil zeggen? We bieden producten uit verschillende prijsklassen aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget onveranderd: kwaliteit afleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door vakmensen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer. transparante rolgordijnen living

Verschillende stoffen

De verschillende ruimtes in je huis hebben elk hun eigen functie. Daarom wordt er bij onze verdeler nabij Wijchmaal een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid voor de juiste keuze gaan? De vakmensen van Diaz in de buurt van Wijchmaal helpen je graag.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn linken we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Een rolgordijn kan je bijvoorbeld perfect inzetten als zonwerend scherm! Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat opties. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woning tot zijn recht.

Onze verdeler in de buurt van Wijchmaal: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wijchmaal. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je suggesties aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Wijchmaal. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt