gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Wijer: een waardevolle investering

Rolgordijnen van Diaz Wijer: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Wijer? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woning in Wijer. Ze creëren extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Wijer helpen onze vakkenners je graag verder.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je huis is anders. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Wijer een uitgebreid gamma van stofkeuze terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? De specialisten in de buurt van Wijer helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Optimaal comfort met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van optimaal comfort. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je telefoon. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel.

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat wil zeggen? Wij werken volgens verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. De prijs verschilt naar gelang de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. Binnen elke reeks blijft ons doel hetzelfde: kwaliteit afleveren. Elk product laten we dan ook maken door toegewijde vakmannen. Zo zorgen onze rolgordijnen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid in je woonst. elektrische rolgordijnen living

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat mogelijkeden. Elk rolgordijn in jouw huis krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Gemaakt op Belgische bodem

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. Daardoor kunnen we de kwaliteit grondiger en sneller controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Wijer: rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wijer. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Wijer. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt