gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Wijshagen voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Wijshagen: functionaliteit en gezelligheid in één

Rolgordijnen kopen in Wijshagen? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al een hele tijd is Diaz expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je huis in Wijshagen. Je creëert er extra privacy en gezelligheid mee wanneer jij dat wil. Er is een breed gamma aan stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakkenners in de buurt van Wijshagen helpen je maar al te graag verder bij het uitkiezen van een geschikt rolgordijn.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn wordt vaak enkel gelinkt aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Een rolgordijn is bijvoorbeld perfect in te zetten als zonwerend screen! Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Zo komt de specifieke functie voor elk rolgordijn in jouw woonst tot zijn recht. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz staat erop dat haar producten van hoogstaande kwaliteit zijn. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing! elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte van je huis is anders. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Wijshagen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aangeboden. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De Diaz-experten in de buurt van Wijshagen weten wat je nodig hebt.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? We werken met producten uit verschillende prijstakken. In ons gamma vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd hetzelfde: kwaliteit opleveren. Elk product laten we dan ook maken door gemotiveerde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Onze verdeler in de buurt van Wijshagen: rolgordijnenexpert

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Wijshagen. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurkenners. Dankzij hun jarenlange ervaring weten zij precies wat je nodig hebt! Ze delen tips met je en reiken informatie aan. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden en stijl. Een rolgordijn dat zonder twijfel het verschil maakt in jouw woonst in Wijshagen. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt