gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Zemst? De investering waard!

Rolgordijnen van Diaz Zemst: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Zemst? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Vooral de rolgordijnen trekken heel wat aandacht. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Zemst. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Zemst geven je maar al te graag keuze-advies!

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Zemstse huis is anders. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Zemst een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Nog twijfels bij je keuze? De specialisten in de buurt van Zemst helpen je graag. verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een uitgebalanceerde verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat dat wil zeggen? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. En toch houden we binnen elk budget onveranderd doel voor ogen: kwaliteit leveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product geproduceerd wordt door toegewijde vakkenners. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zemstse woonst jarenlang voor sfeer en gezelligheid.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Zie je het niet zitten om je rolgordijnen handmatig te bedienen? Daar hebben we begrip voor. Automatische bediening biedt je de oplossing. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, veilig én snel. roze rolgordijnen bureau

Op Belgische bodem samengesteld

Diaz levert enkel verfijnde kwaliteit af. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. Diaz gaat voor producten met een stevig kwaliteitslabel van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn denken we vaak enkel aan het verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend scherm, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zijn rolgordijnen voor jou wel puur decoratief. Er is dus heel wat mogelijk. Zo dient elk rolgordijn in jouw Zemstse woonst z’n eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Zemst: rolgordijnenexpert

Veel van onze producten zijn te koop via de webshop. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zemst. Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich altijd laten helpen door onze vakmannen. Dankzij hun jarenlange ervaring, weten zij perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en behoeftes. Een rolgordijn dat écht het verschil maakt voor jouw woonst in Zemst. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt