Diaz rolgordijnen kopen in Diaz Zeveren: een waardevolle investering

Diaz rolgordijnen in Zeveren: gezelligheid en functionaliteit in één

Een rolgordijn kopen in Zeveren? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in raamdecoratie. Eén van onze populairste producten zijn de rolgordijnen. Da's geen verrassing. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis in Zeveren. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Van stof tot bediening (handmatig of automatisch): jij stemt het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Zeveren geven je maar al te graag advies over de beste gordijnkeuze!

Functie van het rolgordijn: dat bepaal jij!

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Zo kan je een rolgordijn ook inzetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Geef op die manier elk rolgordijn in jouw woonst een eigen specifieke functie verduisterende rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Voor elk product dat we opleveren streven we de beste kwaliteit na. Wat dat nu precies betekent? We werken met producten uit verschillende prijscategorieën. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere, geavanceerde producten. Denk bijvoorbeeld aan duurdere stoffen of elektrische aandrijvingen. En toch houden we binnen elk budget hetzelfde doel voor ogen: kwaliteit leveren. Elk product wordt dan ook samengesteld door gemotiveerde vakmannen. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze automatische bediening en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Gemakkelijk, snel én veilig. elektrische rolgordijnen living

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zeveren een uitgebreid assortiment van stofkeuze aan. Voor een leefruimte kies je meestal lichtdoorlatend materiaal, terwijl een slaapkamer misschien eerder vraagt om verduisterende gordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen feel en look. Zit je nog met twijfels over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Zeveren weten wat je nodig hebt.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft naar hoge kwaliteit. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kunnen we de kwaliteit grondiger controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van Zeveren: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Toch raden we je sterk aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zeveren. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze interieurprofessionals. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw smaak. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Zeveren écht het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt