gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Zichen-Zussen-Bolder voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Zichen-Zussen-Bolder: functionaliteit en gezelligheid in één

Een rolgordijn kopen in Zichen-Zussen-Bolder? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al heel wat jaren zijn we dé expert in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze vormen de kers op de taart bij de inkleding van je huis in Zichen-Zussen-Bolder. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Dankzij het brede stoffengamma en de mogelijkheid tot automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder geven je maar al te graag keuze-advies!

Op Belgische bodem gemaakt

Diaz wil enkel verfijnde kwaliteit afleveren. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij ze wel gewoon als puur decoratief stuk. Er is dus heel wat mogelijk. Elk rolgordijn in jouw woning krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Is handmatige bediening niks voor jou? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze automatische bediening maakt het je een pak gemakkelijker. Je hebt de keuze uit batterijgestuurde of elektrische bediening, waardoor je overal geniet van ultiem comfort. Tegenwoordig kan je zelfs gebruikmaken van je telefoon! Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Snel, gemakkelijk én veilig. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies betekent? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons gamma kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Binnen elke reeks blijft ons doel gelijk: kwaliteit afleveren. Elk product is dan ook gemaakt door gemotiveerde interieurprofessionals. Met onze rolgordijnen kan je heel wat jaren genieten van sfeer en gezelligheid in jouw woonst.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je voor een uitgebreid assortiment van stofsoorten bij onze verdeler nabij Zichen-Zussen-Bolder terecht. Voor een slaapkamer kies je immers verduisterende rolgordijnen, terwijl de leefruimte misschien eerder vraagt om lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vuil durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze Diaz-experten in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder helpen je graag.

Onze verdeler in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zichen-Zussen-Bolder. Een rolgordijn uitkiezen doe je immers niet zomaar. Wie echt zeker wil zijn van de goeie keuze, kan beroep doen op één van onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan waar je zelf misschien nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl. Een rolgordijn dat er in jouw huis in Zichen-Zussen-Bolder écht toe doet. Hier vind je je dichtstbijzijnde verdeler. Kom gerust langs!

Onze winkels in de buurt