gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Zichen-Zussen-Bolder passen bij elke ruimte

Diaz rolgordijnen in Zichen-Zussen-Bolder: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen in Zichen-Zussen-Bolder? We nodigen je met veel plezier uit bij één van onze verkooppunten. Al een hele tijd is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij de inkleding van je woonst in Zichen-Zussen-Bolder. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Er is een breed assortiment van stoffen beschikbaar en ook automatische bediening is een optie. Zo stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder helpen onze experten je graag verder.

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoogstaande kwaliteit afleveren. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.
lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz leveren enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee bedoelen? Wij bieden verschillende prijstakken aan. Ons assortiment gaat van low budget tot de iets duurdere producten. Denk bijvoorbeeld aan elektrische aandrijvingen of duurdere stoffen. Ons doel blijft binnen eender welke prijsklasse onveranderd: kwaliteit opleveren. Toegewijde vakkenners maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zichen-Zussen-Bolderse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stofsoorten

Iedere ruimte in je Zichen-Zussen-Bolderse woning is anders ingedeeld. Daarom wordt er door onze verdeler nabij Zichen-Zussen-Bolder een uitgebreid assortiment van stofkeuze aangeboden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder weten wat je nodig hebt.
elektrische rolgordijnen living

Rolgordijnen met automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa en Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn doet ons vaak enkel denken aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar het gaat verder dan dat. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Er zijn dus heel wat opties. Zo geef je elk rolgordijn in jouw Zichen-Zussen-Bolderse huis een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van Zichen-Zussen-Bolder: rolgordijnenexpert

Al onze producten kan je verkrijgen via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Zichen-Zussen-Bolder. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ze reiken je informatie aan en delen tips met je. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes en stijl. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Zichen-Zussen-Bolder écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt