gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

De rolgordijnen van Diaz in Zonnebeke, da’s uniek maatwerk

Rolgordijnen van Diaz Zonnebeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je huis in Zonnebeke? Je bent meer dan welkom bij onze verdelers. Diaz is al heel wat jaren expert in rolgordijnen, jaloezieën en duo rolgordijnen op maat. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Da's geen verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij de inkleding van je huis. Ze zorgen voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, stem je het gordijn volledig af op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van Zonnebeke helpen onze experten je graag verder.

Stofsoorten

Iedere ruimte in je Zonnebeekse woning heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij Zonnebeke een uitgebreid assortiment van stoffen aan. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor een verduisterend rolgordijn. Onze rolgordijnen op maat zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z'n eigen unieke look en feel. Twijfel je nog over de juiste keuze? Onze vakmensen in de buurt van Zonnebeke helpen je graag.
lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Daarom laten we onze rolgordijnen produceren op Belgische bodem. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en nauwkeurig kunnen controleren. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Uiteraard bieden onze rolgordijnen je ook die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn perfect gebruikt worden als zonwerend screen, bijvoorbeeld in kantoorruimtes! Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. Er zijn dus heel wat mogelijkheden. Elk rolgordijn in jouw Zonnebeekse woning krijgt zo z'n eigen specifieke functie.
transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat we daarmee willen zeggen? Wij bieden je verschillende prijseenheden aan. Ons assortiment bevat zowel lowbudgetproducten als iets duurdere, geavanceerde artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit afleveren. We zorgen er dan ook voor dat elk product vervaardigd wordt door toegewijde interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zonnebeekse woonst jarenlang voor gezelligheid en sfeer.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Wil je je rolgordijnen in Zonnebeke liever niet handmatig bedienen? Dat begrijpen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het kan zelfs met je telefoon! Hou de bediening altijd binnen handbereik met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz. Een gemakkelijke, snelle én veilige oplossing!

Onze verdeler in de buurt van Zonnebeke: expert in rolgordijnen

Via de webshop van Diaz zijn al onze producten te verkrijgen. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij Zonnebeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze laat zich begeleiden door onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woning in Zonnebeke écht het verschil maakt. De medewerkers van onze dichtstbijzijnde verdeler verwelkomen je met open armen!

Onze winkels in de buurt