Diaz rolgordijnen in Zonnebeke voor elke ruimte en elk budget

Rolgordijnen van Diaz Zonnebeke: functionaliteit en gezelligheid in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Zonnebeke? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in raamdecoratie. De rolgordijnen zijn één van onze populairste artikelen. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de finishing touch bij het inkleden van je woonst in Zonnebeke. Daarnaast zorgen ze voor extra privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn kunnen onze vakkenners in de buurt van Zonnebeke je zeker verder helpen.

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen in te zetten als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als een puur decoratiestuk. De stoffen die wij gebruiken laten je toe te spelen met verschillende opties. Elk rolgordijn in jouw Zonnebeekse woonst krijgt zo z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Op Belgische bodem gemaakt

Wij van Diaz staan erop dat kwaliteit primeert. Vandaar de keuze om onze producten in België te laten produceren. De kwaliteit van onze materialen kan zo nog beter worden nagegaan. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel.

Soorten stoffen

Iedere ruimte in je Zonnebeekse woonst heeft zijn eigen indeling. Daarom biedt onze verdeler van rolgordijnen nabij Zonnebeke een uitgebreid gamma van stoffen aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterende rolgordijnen, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatend materiaal. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vies worden: de badkamer of keuken bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke look en feel. Wil je met zekerheid kiezen? Onze experten in de buurt van Zonnebeke helpen je graag. roze rolgordijnen bureau

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Voor elk product dat we leveren streven we de beste kwaliteit na. Wat we daarmee willen zeggen? We bieden producten uit verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Zonnebeekse woonst heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Automatische bediening voor optimaal comfort

Geen zin om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Met onze automatische bediening gaat het een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor elektrische of batterijgestuurde bediening. Je kan het besturingssysteem zelfs downloaden op je gsm. Met apps als Google Home, Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Veilig, snel én gemakkelijk.

Onze verdeler in de buurt van Zonnebeke: rolgordijnenexpert

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. En toch bevelen we het warm aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Zonnebeke. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze vakmensen. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw noden. Een rolgordijn dat er in jouw woning in Zonnebeke écht toe doet. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt