gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze jaloezieën voor je woning in Antwerpen-Mechelen

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw huis in Antwerpen-Mechelen. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Antwerpen-Mechelen, bij één van onze lokale verdelers.

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Antwerpse woonst. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening werkt op batterij of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Je kan raamdecoratie vanaf nu trouwens ook bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout living

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij de aluminium jaloezieën aan. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Antwerpen-Mechelen. Het grootste verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten jaloezieën tonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakspecialisten in Antwerpen-Mechelen. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je huis in Antwerpen-Mechelen: horizontale versus verticale lamellen

Door te spelen met het soort lamellen, creëer je visueel comfort in iedere ruimte. Verticale lamellen laten je woning in Antwerpen-Mechelen groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan effectief het geval is. Horizontale lamellen zorgen dan weer voor een gemoedelijke sfeer in grote ruimtes. Ze maken alles net dat tikkeltje compacter en knusser. Niet alleen de uitvoering, maar ook de kleur van de lamellen speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Je merkt het, er zijn heel wat opties. We nodigen je met plezier uit in Antwerpen-Mechelen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Wij van Diaz weten van aanpakken. We houden ervan om stevig, praktisch en smaakvol werk af te leveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Antwerpen-Mechelen. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Kom daarvoor gerust eens langs bij onze verdeler in Antwerpen-Mechelen. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt