gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in het Brugse Ommeland: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woning in het Brugse Ommeland. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - verticaal of horizontaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in het Brugse Ommeland.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën ongetwijfeld iets voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in het Brugse Ommeland. Het grootste verschil tussen de twee soorten? De houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Dat is een natuurlijk effect van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar maakt het gemakkelijk om deze variabelen in het oog te houden. Twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakmannen in het Brugse Ommeland. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen hout living

De lichtinval van je woonst in het Brugse Ommeland: verticale versus horizontale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je huis in het Brugse Ommeland een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net een beetje compacter en intiemer. Ook de kleur van de lamellen speelt hier een belangrijke rol. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Het gebruik van donkere kleuren beperkt de lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in het Brugse Ommeland, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. We bieden je daarom graag onze automatische bediening aan. Met behulp van een drukknop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse woning. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in het Brugse Ommeland. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze experten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in het Brugse Ommeland. Tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt