gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Moderne en tijdloze raambekleding voor je woning in Elsene

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een stevig en tijdloos product dat past bij jouw woning in Elsene. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën inzetbaar voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Elsene.

De lichtinval van je woonst in Elsene: verticale versus horizontale lamellen

Om in elke ruimte visueel comfort te creëren, kan je spelen met de verschillende soorten lamellen. Met verticale lamellen lijkt je woning in Elsene groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en knusser. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Donkere kleuren zorgen voor een beperkte lichtinval, waardoor de ruimte automatisch wat kleiner lijkt. Kortom: er zijn heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Elsene waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Diaz biedt haar klanten naast kwaliteit het nodige comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop regel je de lamelstand van alle jaloezieën in je Elsense huis. Handmatig te werk gaan hoeft niet langer, wat je tijd en moeite spaart. De automatische bediening werkt op accu of via aansluiting op het elektriciteitsnet. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen hout keuken

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

We willen onze klanten de ultieme keuzevrijheid bieden, daarom werken we bij Diaz met verschillende materialen. Indien je voor een strakke look gaat, raden wij de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën de ideale keuze voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw huis in Elsene. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën krijgen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Da's het resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: door de hulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren eenvoudig in het oog. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze vakspecialisten in Elsene weten welke soort jaloezieën jij nodig hebt, dus kom zeker eens bij hen langs.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We willen stevig, praktisch en stijlvol werk afleveren. De vele materiaal- en kleurenopties laten je toe jaloezieën samen te stellen die helemaal passen bij jouw huis in Elsene. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Elsene. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt