gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Essen: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwalitatief en tijdloos product dat past bij jouw Essense huis. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je de juiste lichtinval voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Essen.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. De aluminium jaloezieën passen perfect bij een strakke look. Is een natuurlijke afwerking meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën iets voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woonst in Essen. Het grote verschil tussen deze twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen krijgen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk resultaat van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen eenvoudig in het oog kan houden. Heb je nog vragen of twijfels? Onze specialisten in Essen weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom kon automatische bediening van je jaloezieën niet ontbreken in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Essense woonst regelen. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je het bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

De lichtinval van je woonst in Essen: horizontale versus verticale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Het gebruik van verticale lamellen zorgt ervoor dat je woonst in Essen groter lijkt. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een gezellige sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje knusser en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aangewezen om lichte kleuren te gebruiken. Beperk je de lichtinval - door gebruik van donkere kleuren bijvoorbeeld - dan lijkt de ruimte automatisch een pak kleiner. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Met plezier nodigen we je uit in Essen waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het waarschijnlijk al: wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Essen. Voor het ultieme resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze specialisten. Daarvoor ben je altijd welkom bij onze verdeler in Essen. Tot binnenkort!

Veelgestelde vragen over je nieuwe lamellen in Essen

Wat is het verschil tussen de horizontale en verticale jaloezieën?

Het verschil tussen horizontale en verticale jaloezieën spreekt voor zich. Beide varianten zijn perfect inzetbaar als zonwering én zijn hygiënischer dan gewone gordijnen. Welke jaloezieën je kiest voor je woning in Essen is eerder een kwestie van persoonlijke smaak. Ga je voor verticale jaloezieën, dan ogen je ramen iets groter.

Hoe verschillen houten en aluminum jaloezieën van elkaar?

Is een industriële look helemaal je ding? Dan raden we je aan te kiezen voor jaloezieën uit aluminium. Eerder te vinden voor warmte en gezelligheid? Dan zijn houten jaloezieën meer voor jou weggelegd. Vraag je je af hoe de jaloezieën in je woning er zullen komen uit te zien? Maak dan zeker eens gebruik van onze gratis configurator of vraag advies bij je lokale verdeler.

Wanneer kies ik voor elektrische bediening van mijn jaloezieën in Essen?

Om het jezelf extra gemakkelijk te maken kan je tegenwoordig ook gebruikmaken van elektrische bediening. Met één druk op de knop open of sluit je al je jaloezieën in één keer. Heb je een smartphone? Dan kan je ook onze app inschakelen voor je bediening. Handig toch!

Kies ik jaloezieën met ladderband of ladderkoord voor mijn woning in Essen?

Onze jaloezieën hebben een standaarduitrusting met ladderkoord. Dat is een fijn, onopvallend koordje als verbinding tussen de lamellen van je jaloezieën. Zie je liever iets wat meer opvalt? Dan is de ladderband waarschijnlijk meer je ding. De mogelijkheden ontdek je op onze site of bij een verdeler in jouw buurt.

Onze winkels in de buurt