gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën van Diaz in Etterbeek: tijdloos en modern

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een degelijk en tijdloos product dat past bij jouw huis in Etterbeek. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze af te stemmen zijn op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Zo kan je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval creëren. Het volledige aanbod jaloezieën is te raadplegen bij één van onze lokale verdelers in Etterbeek.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz werkt met een divers spectrum aan materialen. Zo bieden we onze klanten ultieme keuzevrijheid. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze materie leeft als het ware en voegt extra charme toe aan jouw woning in Etterbeek. Hoe deze twee materiaalsoorten van elkaar verschillen? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen zorgen: dankzij de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze variabelen eenvoudig in het oog. Heb je nog vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Etterbeek. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Etterbeekse huis zo geregeld. Zo spaar je tijd én moeite uit! De automatische bediening kan aangesloten worden op het elektriciteitsnet, maar werkt even goed op batterij. Vanaf nu is je raamdecoratie trouwens ook te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woonst in Etterbeek: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen laten je woning in Etterbeek groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie. De ruimte lijkt er hoger door. Een aangename sfeer creëren in een grote ruimte? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze maken alles net dat tikkeltje intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier trouwens een belangrijke rol. Om een ruimte groter te doen lijken is het aan te raden om lichte kleuren te gebruiken. Door gebruik te maken van donkere kleuren, lijkt de ruimte automatisch wat kleiner. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Etterbeek waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, bij Diaz weten we van aanpakken. We willen degelijk, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Etterbeek. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor kan je altijd langskomen bij onze verdeler in Etterbeek. Tot dan!

Onze winkels in de buurt