gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Gors-Opleeuw: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Gors-Opleeuwse woning. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor ze geschikt zijn voor elke soort ruimte. Kies voor horizontale of verticale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier kan je gemakkelijk de juiste lichtinval creëren voor elke gelegenheid. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers in Gors-Opleeuw.

De look van je jaloezieën? Die bepaal je zelf

Keuzevrijheid vinden we belangrijk bij Diaz. Daarom bieden we een divers spectrum van mogelijkheden aan. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zijn natuurlijke materialen meer je ding? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie voegt ongetwijfeld extra charme toe aan jouw woonst in Gors-Opleeuw. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een lichte kromming. Het is een natuurlijk gevolg van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je omgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze elementen makkelijk in het oog houdt. Zit je nog met vragen of twijfels? Onze specialisten in Gors-Opleeuw weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk met elektrische jaloezieën!

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom bieden we je graag onze automatische bediening aan. Met een druk op de knop is de lamelstand van alle jaloezieën in je Gors-Opleeuwse woonst zo geregeld. Je hoeft erdoor niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite bespaart. De automatische bediening werkt via elektriciteit of op accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier heb je je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je huis in Gors-Opleeuw: horizontale versus verticale lamellen

In elke ruimte kan je visueel comfort creëren door te spelen met de verschillende soorten lamellen. Verticale lamellen laten je woonst in Gors-Opleeuw groter lijken. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gezellige sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat compacter en intiemer. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Zoals je al merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Met plezier nodigen we je uit in Gors-Opleeuw waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Je merkt het al, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen degelijk, praktisch en smaakvol werk afleveren. De vele kleuren- en materiaalopties laten je toe jaloezieën en rolgordijnen samen te stellen die volledig passen bij jouw woonst in Gors-Opleeuw. Voor een optimaal resultaat doe je best een beroep op onze interieurexperts. Daarvoor ben je meer dan welkom bij onze verdeler in Gors-Opleeuw. Hopelijk tot binnenkort!

Onze winkels in de buurt