gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Haren: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en kwalitatief product dat past bij jouw huis in Haren. Jaloezieën bieden veel mogelijkheden. Daardoor zijn ze geschikt voor elke soort ruimte. Het soort lamellen - horizontaal of verticaal - en de lamelbreedte bepaal je zelf. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën in Haren, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. De aluminium jaloezieën zijn ideaal voor een strakke look. Neig je eerder naar natuurlijke materialen? Dan zijn de houten jaloezieën echt iets voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw woning in Haren. Het grote verschil tussen de twee materiaalsoorten? Onze houten lamellen vertonen na een tijdje vaak een subtiele buiging. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen zorgen: met behulp van de meegeleverde luchtvochtregelaar hou je deze factoren makkelijk in het oog. Heb je nog vragen? Kom dan gerust langs bij onze vakmannen in Haren. Zij weten welke jaloezieën het beste bij je huis passen. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Naast kwaliteit, wil Diaz haar klanten ook comfort bieden. Daarom was het voor ons een evidente keuze om automatische bediening op te nemen in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je Harense huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium woonkamer

De lichtinval van je woning in Haren: horizontale versus verticale lamellen

De verschillende soorten lamellen laten je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Met verticale lamellen lijkt je woonst in Haren groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Een grote ruimte wat gemoedelijker maken? Daarvoor zijn onze horizontale lamellen uitermate geschikt. Ze zorgen ervoor dat alles net dat tikkeltje intiemer en compacter aanvoelt. Ook de kleur van je jaloezieën is hier trouwens van belang. Wanneer je een ruimte groter wil doen lijken, zijn lichte kleuren aangewezen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Er zijn heel wat mogelijkheden, zoals je merkt. Je bent meer dan welkom bij onze verdeler in Haren, waar je jaloezieën samenstelt volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. We houden ervan om kwalitatief, praktisch en smaakvol werk af te leveren. Met ons ruime kleuren- en materialengamma stel je jaloezieën samen die volledig passen bij jouw huis in Haren. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze experten. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Haren. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt