gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Jaloezieën voor je woonst in Hoogstade: modern en tijdloos

Kiezen voor jaloezieën van Diaz? Da's kiezen voor een tijdloos en degelijk product dat past bij jouw Hoogstaadse woonst. Jaloezieën bieden heel wat mogelijkheden waardoor je ze gemakkelijk afstemt op elke soort ruimte. Kies voor verticale of horizontale lamellen en pas de breedte aan volgens jouw voorkeur. Op die manier creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Voor het volledige aanbod jaloezieën kan je terecht in Hoogstade, bij één van onze lokale verdelers.

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Diaz wil haar klanten de ultieme keuzevrijheid bieden. Daarom werken wij met verschillende materialen. Ga je voor een strakke look? Dan raden wij de aluminium jaloezieën aan. Zie je liever een natuurlijke afwerking? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie voegt wat extra charme toe aan jouw woonst in Hoogstade. Het grootste verschil tussen de twee soorten? Bij de houten lamellen zie je na een tijdje vaak een subtiele buiging ontstaan. Een natuurlijk gevolg van de vochtigheidsgraad en temperatuurwisseling in je woonomgeving. Maar geen nood: de meegeleverde luchtvochtregelaar zorgt ervoor dat je deze elementen makkelijk in het oog kan houden. Heb je nog twijfels of vragen? Twijfel niet om langs te komen bij onze vakkenners in Hoogstade. Zij helpen je de juiste soort jaloezieën uitkiezen. horizontale lamellen aluminium living

Maak het jezelf gemakkelijk: kies voor elektrische jaloezieën!

Diaz wil haar klanten naast kwaliteit ook het nodige comfort bieden. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Met een druk op de knop kan je de lamelstand van alle jaloezieën in je Hoogstaadse woning regelen. Zo hoef je niet langer handmatig te werk te gaan, wat je tijd én moeite spaart. De automatische bediening wordt aangedreven door een accu of via elektriciteit. Het is vanaf nu trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone, via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Op die manier is je bedieningspaneel altijd binnen handbereik. horizontale lamellen hout keuken

De lichtinval van je woonst in Hoogstade: verticale versus horizontale lamellen

Speel met het soort lamellen en creëer visueel comfort in iedere ruimte. Door gebruik te maken van verticale lamellen lijkt je woonst in Hoogstade een stuk groter. Ze hebben het effect van een optische illusie, waardoor de ruimte hoger oogt dan feitelijk het geval is. Onze horizontale lamellen zijn dan weer uitermate geschikt om grote ruimtes wat gemoedelijker te maken. Ze maken alles net wat intiemer en compacter. Ook de kleur van de jaloezieën speelt hier een rol. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aanbevolen. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler in Hoogstade en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur.

Bij Diaz weten we van aanpakken. Kwalitatief, praktisch en smaakvol werk afleveren, daar streven we naar. Met het ruime materialen- en kleurengamma stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst in Hoogstade. Voor optimaal resultaat kan je een beroep doen op de kennis van onze interieurexperts. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler in Hoogstade. Tot gauw!

Onze winkels in de buurt