gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Koop jaloezieën op maat van je woning aan de Kust

Kiezen voor jaloezieën van Diaz, betekent kiezen voor een kwaliteitsvol en tijdloos product dat past bij jouw West-Vlaamse woning. Dankzij de vele mogelijkheden, zijn jaloezieën af te stemmen op elke soort ruimte. Je bepaalt zelf het soort lamellen – verticaal of horizontaal – en de lamelbreedte. Zo creëer je voor elke gelegenheid de juiste lichtinval. Raadpleeg het volledige aanbod jaloezieën bij één van onze lokale verdelers aan de Kust.

De lichtinval van je woonst aan de Kust: verticale versus horizontale lamellen

Ons lamelassortiment laat je toe in elke ruimte visueel comfort te creëren. Verticale lamellen zorgen er bijvoorbeeld voor dat je huis aan de Kust groter lijkt. Ze hebben een uniek visueel effect, waardoor de ruimte in kwestie hoger lijkt dan werkelijk het geval is. Horizontale lamellen wekken dan weer een gemoedelijke sfeer op in grote ruimtes. Ze maken alles net wat knusser en compacter. Ook de kleur van de lamellen is hier van belang. Om een ruimte groter te doen lijken, zijn lichte kleuren aan te raden. Bij gebruik van donkere kleuren geeft de ruimte automatisch een kleinere indruk. Je merkt het, er zijn heel wat opties. Kom gerust langs bij je verdeler aan de Kust en stel jaloezieën samen volgens jouw voorkeur. horizontale lamellen hout living

Kies voor elektrische jaloezieën en maak het jezelf gemakkelijk

Wij van Diaz willen je niet alleen kwaliteit bieden, maar ook comfort. Daarom hebben we ervoor gekozen om automatische bediening aan te bieden in ons gamma. Regel met een druk op de knop de lamelstand van alle jaloezieën in je West-Vlaamse huis. Omdat je niet langer handmatig te werk moet gaan, spaart het je tijd én moeite. De automatische bediening werkt op stroom of via een accu. Vanaf nu is het trouwens ook mogelijk om je raamdecoratie te bedienen met je smartphone. Via de eigen app van Diaz bijvoorbeeld. Zo heb je je bedieningspaneel altijd bij de hand. horizontale lamellen aluminium eetkamer

Bepaal zelf de look van je jaloezieën

Om al onze klanten voldoende keuzevrijheid te bieden, werken wij met verschillende materialen. Voor een strakke look raden wij je de aluminium jaloezieën aan. Eerder fan van natuurlijke materialen? Dan zijn houten jaloezieën waarschijnlijk de beste keuze voor jou. Deze levende materie geeft een extra gezellige twist aan jouw huis aan de Kust. Het grote verschil tussen de twee soorten? De houten jaloezieën vertonen na een tijdje vaak een voorzichtige buiging. Het is een natuurlijk effect van de temperatuurwisseling en vochtigheidsgraad in je woonomgeving. Maar geen nood: we geven je een luchtvochtregelaar mee waardoor je deze variabelen makkelijk in het oog kan houden. Zit je nog met twijfels of vragen? De vakmannen van Diaz aan de Kust weten welk soort jaloezieën jij nodig hebt.

Je hebt het vast al gemerkt, wij van Diaz weten van aanpakken. We willen stevig, functioneel en stijlvol werk afleveren. Dankzij de vele kleuren- en materiaalopties stel je jaloezieën en rolgordijnen samen die volledig passen bij jouw woonst aan de Kust. Het beste resultaat verkrijg je door een beroep te doen op de kennis van onze vakmensen. Daarvoor nodigen we je graag uit bij onze verdeler aan de Kust. Hopelijk tot gauw!

Onze winkels in de buurt