gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Antwerpen-Mechelen? Da’s een knap staaltje maatwerk

Diaz rolgordijnen in Antwerpen-Mechelen: gezelligheid en functionaliteit in één

Zoek je rolgordijnen voor je woonst in Antwerpen-Mechelen? Dan kunnen onze verdelers je vast op weg helpen. Wij zijn al heel wat jaren dé expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. De rolgordijnen zijn zonder twijfel één van onze populairste producten. Da's niet verwonderlijk. Ze zijn de finishing touch bij het inkleden van je woning in Antwerpen-Mechelen. Daarnaast zorgen ze voor extra gezelligheid en privacy wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze specialisten in de buurt van Antwerpen-Mechelen geven je maar al te graag keuze-advies!

Gemaakt op Belgische bodem

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom laten we al onze rolgordijnen produceren in België. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. Diaz gaat voor producten van eigen makelij met een stevig kwaliteitslabel. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Functie van het rolgordijn: dat bepaal je zelf!

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Een rolgordijn kan je bijvoorbeeld perfect gebruiken als zonwerend scherm! Zelfs als puur decoratief stuk werkt het perfect. De ruime stofkeuze biedt je dus heel wat opties. Zo dient elk rolgordijn in jouw huis in Antwerpen-Mechelen z’n eigen specifieke functie.

Rolgordijnen met automatische bediening voor ultiem comfort

Het beu om je rolgordijnen in Antwerpen-Mechelen handmatig te moeten bedienen? Dat begrijpen we maar al te goed. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak makkelijker. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd binnen handbereik. Snel, gemakkelijk én veilig. transparante rolgordijnen living

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft de beste kwaliteit na in elk product dat afgeleverd wordt. Wat we daarmee precies bedoelen? Wij hebben verschillende prijsklassen in de aanbieding. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. De prijs hangt onder andere af van de stofkeuze en eventuele toevoeging van elektrische aandrijving. En toch blijft ons doel voor elk budget gelijk: kwaliteit leveren. Toegewijde vakmensen maken elk product dan ook met de nodige zorg. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst in Antwerpen-Mechelen heel wat jaren voor gezelligheid en sfeer.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte in je woonst in Antwerpen-Mechelen heeft zijn eigen indeling. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Antwerpen-Mechelen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en sommige stoffen zoals de screendoeken zijn afwasbaar. Da's ideaal voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen unieke feel en look. Wil je met zekerheid kiezen? Onze vakmensen in de buurt van Antwerpen-Mechelen weten wat je nodig hebt.

Onze verdeler in de buurt van Antwerpen-Mechelen : expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. En toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Antwerpen-Mechelen. Een rolgordijn kan je immers niet zomaar kiezen. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld reiken ze je informatie aan waar je misschien zelf nog niet eerder aan dacht. Je gaat gegarandeerd naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw stijl en noden. Een rolgordijn dat het verschil maakt voor jouw huis in Antwerpen-Mechelen. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt