gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in de Antwerpse Kempen? Een sterk staaltje maatwerk!

Rolgordijnen van Diaz Antwerpse Kempen: functionaliteit en gezelligheid in één

Wil je graag rolgordijnen kopen in de Antwerpse Kempen? Met veel plezier nodigen we je uit bij onze verdelers. Al heel wat jaren mag Diaz zichzelf expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen behoren tot één van onze populairste producten. Voor ons geen verrassing. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je woonst in de Antwerpse Kempen. Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Onze experten in de buurt van de Antwerpse Kempen zorgen ervoor dat je met het perfecte rolgordijn naar huis gaat.

Prijs-kwaliteit: een mooie verhouding

Diaz streeft ernaar enkel goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies betekent? Wij werken volgens verschillende prijseenheden. In ons assortiment vind je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terug. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. Hoe dan ook, ons doel blijft altijd gelijk: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook geproduceerd door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen onze rolgordijnen in je woonst in de Antwerpse Kempen heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Ben je het beu om je rolgordijnen in de Antwerpse Kempen telkens handmatig te moeten bedienen? Daar hebben we begrip voor. Met onze elektrische rolgordijnen maak je het jezelf een pak gemakkelijker. Kies voor elektrische of batterijgestuurde bediening en geniet zo van ultiem comfort. Of wat dacht je van een besturingssysteem via je telefoon? Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, snel én veilig.

Verschillende stoffen

Iedere ruimte van je woonst in de Antwerpse Kempen is anders. Daarom biedt de verdeler van onze rolgordijnen nabij de Antwerpse Kempen een uitgebreid assortiment van stofsoorten aan. Een slaapkamer vraagt immers om verduisterend materiaal, terwijl je in de leefruimte misschien eerder zal kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen en daarnaast zijn stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk te reinigen. Handig voor ruimtes waarin de stoffen wat sneller vuil worden: de keuken of badkamer bijvoorbeeld. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De Diaz-experten in de buurt van de Antwerpse Kempen weten wat je nodig hebt. roze rolgordijnen bureau

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen kan je daarvoor gebruiken, maar da's niet alles. Zo kan je een rolgordijn ook gebruiken als zonwerend scherm, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Je merkt het al: er zijn heel wat opties. Elk rolgordijn in jouw huis in de Antwerpse Kempen krijgt zo z’n eigen specifieke functie.

Made in Belgium

Voor Diaz is kwaliteit een belangrijke troef. Daarom kiezen we ervoor om onze rolgordijnen te produceren op Belgische bodem. Omdat we zo een direct zicht hebben op de productie, kan de kwaliteit grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot onze concurrenten in Polen of Tsjechië, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Onze verdeler in de buurt van de Antwerpse Kempen : expert in rolgordijnen

Al onze producten zijn verkrijgbaar op de webshop van Diaz. Toch raden we je aan om eens langs te komen bij de verdeler nabij de Antwerpse Kempen. Een rolgordijn wordt immers niet zomaar gekozen. Wie zeker wil zijn van de juiste keuze kan zich laten begeleiden door één van onze vakmensen. Zij staan al jaren in het vak en weten perfect wat je nodig hebt! Misschien reiken ze je wel suggesties aan waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat er in jouw woning in de Antwerpse Kempen écht toe doet. Vind je dichtstbijzijnde verdeler en kom langs!

Onze winkels in de buurt