gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in Beveren (Alveringem)? De investering waard!

Diaz rolgordijnen in Beveren (Alveringem): gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woning in Beveren (Alveringem)? Dan ben je bij onze verdelers aan het goede adres. Al heel wat jaren is Diaz expert in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Da's geen verrassing. Bij het inkleden van je woonst in Beveren (Alveringem) vormen ze de finishing touch! Je creëert er extra gezelligheid en privacy mee wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan het gordijn volledig worden afgestemd op jouw voorkeuren. Onze vakmensen in de buurt van Beveren (Alveringem) geven je maar al te graag keuze-advies!

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Bij het woord gordijn wordt vaak enkel gedacht aan verduisterende rolgordijnen. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar het gaat verder dan dat. Zo kan een rolgordijn ook van pas komen in kantoorruimtes, als zonwerend screen bijvoorbeeld. Of misschien zie jij het wel als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo dient elk rolgordijn in jouw Beverse huis z’n eigen specifieke functie. lichtdoorlatende rolgordijnen bureauruimte

Prijs-kwaliteit: een eerlijke verhouding

Wij van Diaz streven ernaar om enkel producten van goede kwaliteit af te leveren. Wat dat precies betekent? We bieden producten uit verschillende prijscategorieën aan. In ons assortiment kan je zowel lowbudgetproducten als iets duurdere artikels terugvinden. Tot de duurdere categorieën behoren onder andere bepaalde stoffen en elektrische aandrijvingen. Binnen elke reeks blijft ons doel onveranderd: kwaliteit leveren. Elk product wordt met de nodige zorg geproduceerd door gedreven interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je Beverse woonst heel wat jaren voor sfeer en gezelligheid.

Gemaakt op Belgische bodem

Diaz wil enkel hoge kwaliteit afleveren. Daarom produceren we onze producten in België. De kwaliteit kan zo nog sneller en grondiger gecontroleerd worden. In tegenstelling tot veel van onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij. elektrische rolgordijnen living

Verschillende stofkeuze

De verschillende ruimtes in je Beverse woonst hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij Beveren (Alveringem) een uitgebreid stoffenassortiment terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatend materiaal, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterende rolgordijnen. Onze rolgordijnen zijn in meerdere kleuren beschikbaar en daarnaast zijn sommige stoffen zoals de screendoeken afwasbaar. Handig voor je keuken of badkamer, waar de stoffen sneller vies durven worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen uitstraling. Twijfel je nog over de juiste keuze? De vakmensen van Diaz in de buurt van Beveren (Alveringem) helpen je graag.

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Het beu om je rolgordijnen handmatig te moeten bedienen? Dat snappen we. Onze elektrische rolgordijnen maken het je een pak gemakkelijker. Je kan kiezen voor batterijgestuurde of elektrische bediening. Besturing lukt zelfs met je telefoon! Met apps als Google Home en Alexa of de eigen app van Diaz heb je de bediening van je rolgordijnen altijd binnen handbereik. Gemakkelijk, snel én veilig.

Onze verdeler in de buurt van Beveren (Alveringem): expert in rolgordijnen

Via de webshop zijn de meeste van onze producten te verkrijgen. Handig! Maar toch raden we je aan om eens langs te komen bij onze verdeler nabij Beveren (Alveringem). Een rolgordijn kiezen doe je immers niet zomaar. Om zeker te zijn van de juiste keuze, helpen onze vakkenners je graag verder. Zij hebben jarenlange ervaring en weten perfect wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je zeker naar huis met het juiste product. Een rolgordijn dat voor jouw woonst in Beveren (Alveringem) het verschil maakt. Je bent meer dan welkom bij je dichtstbijzijnde verdeler!

Onze winkels in de buurt