gratis verzending gratis verzending
ophalen bij een winkel in uw buurt ophalen bij een winkel in uw buurt
veilige betaling veilige betaling
100% belgische productie 100% belgische productie

Diaz rolgordijnen in de Brabantse Ardennen? Een sterk staaltje maatwerk!

Diaz rolgordijnen in de Brabantse Ardennen: gezelligheid en functionaliteit in één

Op zoek naar rolgordijnen voor je woonst in de Brabantse Ardennen? We nodigen je met veel plezier uit bij onze verdelers. Diaz mag zichzelf al heel wat jaren expert noemen in rolgordijnen en jaloezieën op maat. Rolgordijnen zijn één van onze populairste producten. Dat komt niet als een verrassing voor ons. Ze vormen de kers op de taart bij het inkleden van je huis in de Brabantse Ardennen. Ze creëren extra privacy en gezelligheid wanneer jij dat wil. Door de brede keuze aan stoffen en eventuele toevoeging van automatische bediening, kan je het gordijn volledig afstemmen op jouw voorkeuren. Voor het kiezen van het perfecte rolgordijn in de buurt van de Brabantse Ardennen helpen onze vakkenners je graag verder.

Stofsoorten

De verschillende ruimtes in je woonst in de Brabantse Ardennen hebben elk hun eigen functie. Daarom kan je bij de verdeler van onze rolgordijnen nabij de Brabantse Ardennen een uitgebreid assortiment van stofsoorten terugvinden. Een leefruimte vraagt immers om lichtdoorlatende rolgordijnen, terwijl je in de slaapkamer misschien eerder zal kiezen voor verduisterend materiaal. Onze rolgordijnen zijn beschikbaar in meerdere kleuren en daarnaast kan je sommige stoffen zoals de screendoeken gemakkelijk reinigen. Handig voor je badkamer of keuken, waar de stoffen wat sneller vies worden. Elk rolgordijn heeft z’n eigen look en feel. Nog twijfels bij je keuze? Onze vakkenners in de buurt van de Brabantse Ardennen weten waar je nood aan hebt. lichtdoorlatende rolgordijnen eetkamer

Samengesteld op Belgische bodem

Diaz streeft de beste kwaliteit na. Vandaar de keuze om onze producten in België te produceren. Op die manier hebben we een direct zicht op de productie, waardoor we de kwaliteit snel en uitvoerig kunnen controleren. In tegenstelling tot onze concurrenten, gaan wij voor duurzame producten van eigen makelij.

Prijs-kwaliteit: een gebalanceerde verhouding

Diaz levert enkel producten van goede kwaliteit af. Wat dat betekent? Wij bieden je verschillende prijstakken aan. In ons assortiment kan je lowbudgetproducten terugvinden, maar ook iets duurdere artikels. Tot de duurdere categorie behoren onder andere elektrische aandrijvingen en bepaalde stoffen. En toch streven we altijd dat ene doel na: kwaliteit opleveren. Elk product wordt dan ook vol toewijding geproduceerd door interieurprofessionals. Zo zorgen rolgordijnen van Diaz in je woonst in de Brabantse Ardennen jarenlang voor gezelligheid en sfeer. elektrische rolgordijnen living

Optimaal comfort: rolgordijnen met automatische bediening

Geen zin om je rolgordijnen in de Brabantse Ardennen telkens handmatig te bedienen? Dat snappen we. Kies voor onze elektrische rolgordijnen en maak het jezelf gemakkelijk. Kies voor batterijgestuurde of elektrische bediening en geniet zo van optimaal comfort. Het besturingssysteem kan zelfs via je gsm gedownload worden. Met apps als Alexa, Google Home of de eigen app van Diaz heb je de bediening altijd bij de hand. Gemakkelijk, veilig én snel.

Bepaal zelf de functie van je rolgordijn

Het woord gordijn koppelen we vaak enkel aan het verduisteren van een ruimte. Ook onze rolgordijnen bieden je die functie, maar er is meer. Het is perfect mogelijk om je rolgordijnen te gebruiken als zonwerend screen, in kantoorruimtes bijvoorbeeld. Of misschien zet jij ze wel in als puur decoratief stuk. Zoals je merkt, zijn er heel wat mogelijkheden. Zo geef je elk rolgordijn in jouw woonst in de Brabantse Ardennen een eigen specifieke functie.

Onze verdeler in de buurt van de Brabantse Ardennen : rolgordijnenexpert

Je vindt al onze producten via de webshop van Diaz. Maar toch nodigen we je graag uit bij onze verdeler nabij de Brabantse Ardennen. Een rolgordijn kies je immers niet zomaar uit. Voor de beste keuze kan je altijd een beroep doen op onze interieurprofessionals. Dankzij hun inzichten weten zij precies wat jij nodig hebt. Ongetwijfeld geven ze je ideeën waar je zelf nog niet eerder aan dacht. Zo ga je naar huis met een product dat volledig afgestemd is op jouw behoeftes. Een rolgordijn dat voor jouw woning in de Brabantse Ardennen het verschil maakt. Je dichtstbijzijnde verdeler verwelkomt je met open armen!

Onze winkels in de buurt